Carmes Images

Le forum du club photo d'Avignon

Vous n'êtes pas identifié.

#1 26-10-2019 03:23:57

arwjhcim
Membre
Date d'inscription: 26-10-2019
Messages: 3

Nike Air Huarache Ultra Light Orewood Brown/Sail/Siren Red

https://shop.r10s.jp/atmos-girls/cabinet/nike8/819151-105-01.jpg


Den helt nye modificerede version af den elskede Nike Sko Dame kommer med en mesh- og neoprenkonstruktion øverst med neopren, der fungerer som det dominerende materiale. Skoen leveres dækket i sort over det meste af den øverste sammen med gulddetaljer på tå, TPU hælbenk og branding på tå og tunge. Det traditionelle snøresystem er blevet grøftet i stedet for et nyt lynlåsdesign, så du kan style skoen på din måde.


Denne nye gengivelse af Nike Sko Hvide starter med en tung dosis sort på oversiden, der hovedsageligt er konstrueret af mesh og neopren for tætsiddende og let følelse. Dernæst ser vi tilføjelsen af ​​farve til en meget tiltrængt kontrast med blå rammer af ruskindoverlejringer samt ankelbåndet. Gul anbringes derefter på snøresystemet med lyserød rammer snørebånd, branding og en del af mellemsålen. En hvid mellemsål og flerfarvet gummi ydersål fungerer som efterbehandlingsdetaljer.


Siden debut i 1991 har Nike Sko 2019 været i rotation hvert år med nye stilarter og farveindstillinger. Herefter er modellen en helt ny Firewood Orange colorway, der kombinerer en blanding af Campfire Orange til dets øverste. Sort detalje komplimenterede de orange toner, mens den havde en sejl mellemsål for at bryde de mørke nuancer.


Nike debuterede med Nike Air Huarache Ultra Light Orewood Brown/Sail/Siren Red i slutningen af ​​2018, som kaster tilbage til det originale design, der kommer med moderne detaljer. Denne kommende udgivelse kommer klædt i et farvebillede af Light Orewood Brown, Black, Volt og Sail. Den har en lynlåstunge, udvidet ankelbånd, elastisk rem og en hælklemme med fed "GRIPP" branding.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com