Carmes Images

Le forum du club photo d'Avignon

Vous n'êtes pas identifié.

#1 20-11-2019 02:36:11

7tqq2xum
Membre
Date d'inscription: 20-11-2019
Messages: 3

Asics Gel Saga *Zebra* Wit/Teal Blauw

https://i.frog.ink/lqCf2DqC/afew-store-sneaker-asics-gel-saga-white-teal-blue-323_600.jpg


De herdenkingskleur Asics Schoenen Heren heeft een veelkleurig ruitpatroon dat doet denken aan het heldere textiel van heteluchtballonnen. Het opvallende bovendeel wordt in contrast gebracht met de zwarte overlay van suède en de zwarte ASICS-branding. Andere details zijn gele accenten bij het veteroog, tonglip en hiellip, multicolor GEL-Saga-borduurwerk bij de laterale hiel en grafische inlegzolen. Het ontwerp is compleet met een heldere witte tussenzool met een rode en zwarte buitenzool.


Het Asics Schoenen Sale pakket bevat een aantal moderne updates, zoals een bovenlaag vervaardigd met een mix van Japans premium synthetisch synthetisch microfiber suède en lichtgewicht ongevoerd open mesh, evenals reflecterende details op de hiel.


Als Asics Schoenen Zwart eerbetoon aan het traditionele evenement hebben ze het thema toegepast op de oorspronkelijke vorm van de Gel Saga. Een veelkleurige ripstop die doet denken aan die op een envelop van Balloon, zet het thema in beweging, zittend op de toebox en de zijwand onderlaag. Diep zwart suede bedekt het bovenwerk, een materiaal geïnspireerd op de handschoenen die piloten dragen om de brandende hitte van de branders te voorkomen. Afwerking van de detaillering, afwisselend gekleurde letters worden op de hiel geplaatst en roepen de naam van het silhouet op, en een multi-ballon print afbeelding zit op de binnenzool.


De Asics Gel Saga *Zebra* Wit/Teal Blauw is een van de favorieten van alle ASICS-fans. Deze versie van de Saga Gel is gebaseerd op het originele model. Kenmerken omvatten ASICS GEL-technologie, EVA-middenzool, iconische tong en kraagontwerp Asics gekruiste strepen aan de zijkant. Gekleed in een wit koraal kleurenschema. Deze nieuwste release wordt geleverd met een bovenlaag van textielsuède bovenop een rubberen buitenzool.


https://www.waardefoot.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com