Carmes Images

Le forum du club photo d'Avignon

Vous n'êtes pas identifié.

#1 14-12-2019 04:56:12

9rrjjg96
Membre
Date d'inscription: 14-12-2019
Messages: 1

Nike Air VaporMax Flyknit 3 Barely Volt

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61jwhLsoM1L._UY575_.jpg


Sidste gang vi kiggede på Sko Nike Dame, tilsluttede det en prangende flerfarvet makeup tidligere i måneden. I dag fremkommer modellen endnu en gang i “Triple Black.” Silhuettens nye Flyknit-mønster indtager en enklere tilgang takket være det stribede væv fra ankelindgang til tå. Tapede accenter udgør de laterale og mediale Swoosh-logoer ud over hælbenken, mens VaporMax-enheden er udført i helt sort for at matche den øverste. Til sidst finder du et par hvide branding-accenter på tungen, indersålen og hælen til kontrast.


Sko Nike Grøn er et perfekt par at rocke i den varme sæson, samt vise din støtte til Pride Month med dens regnbue-lignende tema. Sneakerens opdaterede Flyknit-øvre kan prale af en blanding af nuancer, der spænder fra volt, gul, lilla og grøn, som opvejes af tonalsort brugt til snørebånd, tunger, hæle, swooshes på siderne og soklignende krave. Endelig en halvfarvet VaporMax-sål med sorte accenter på ydersålen på toppen af ​​udseendet.


Sko Nike 2019 falder i et fedt flerfarvet tema næste, lige i tide til begyndelsen af ​​sommeren, og det er også et passende par, der kan vise støtte til Pride Month med sit regnbue-lignende tema. Sneakerens opdaterede Flyknit øvre flaunts en blanding af nuancer der spænder fra volt, gul, lilla og grøn, som udlignes af tonalsort brugt til snørebånd, tunger, hæle, swooshes på siderne og soklignende krave. Endelig stivner en halvfarvet VaporMax-sål med sorte accenter på ydersålen designet.


Nike Air VaporMax Flyknit 3 Barely Volt kan prale af en farverig blanding af blå, rød og sort. Officielt døbt “Blue Fury”, ser 3.0-designet et nyt mønster langs dets øverste med sorte accenter omkring hælbenken og ankelindgangen. Den tidligere nævnte nuance af ”Bright Crimson” påføres på hver sides Swoosh såvel som snøringen og Flywire. Som forventet fungerer Nike's VaporMax enhed som understøttelsessystem for den lette overdel og behandles med en gennemskinnelig finish i matchende blåt.


https://www.udsalgskrs.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com