Carmes Images

Le forum du club photo d'Avignon

Vous n'êtes pas identifié.

#1 17-01-2020 02:58:52

jhr3px35
Membre
Date d'inscription: 17-01-2020
Messages: 1

adidas ultra boost s&l khaki

https://www.picclickimg.com/d/l400/pict/164020078164_/ADIDAS-ULTRABOOST-SL-MENs-RUNNING-RAW-KHAKI.jpg
adidas sko sort og hvid adidas Ultra Boost S&L anerkender, at selv om UB oprindeligt var designet til at være en højtydende løber, har den hovedsageligt eksisteret som en afslappet favorit i sine fire år på markedet. Det er nemt at se hvorfor også: med kombinationen af ​​sporty stil og avanceret ydelse, tjekker det en masse forskellige kasser til sneakerheads over hele verden. Nu dukker det op i en ny grå og blå colorway, en der fortsætter silhuettens smeltning af førsteklasses detaljer og atletisk stil.

adidas sko mænd udsalg Blødt grå ruskindoverlejringer på hælen / forfoden accent den hvide Primeknit øvre, og den sædvanlige plast midtfods bur udveksles for en to-tonet læder variation, der bruger en mørk skifer grå accent af fed kongeblå striber. Et præget blå Ultra Boost-logo på hælen tilføjer en lidt ekstra mærket stil, og udseendet afsluttes derefter med en hvid Boost mellemsål og sort kontinentalt gummi ydersål.

adidas sko dame lyserød adidas Originals er klar til at lancere to nye farveindstillinger i Ultra Boost S&L (ruskind / læder) til efterårssæsonen. Et par kommer klædt i “Flash Orange” og den anden i en ”Green Glow” -sminke. Begge adidas Ultra Boost har sort overdel, Boost mellemsål og ydersål i gummi med reflekterende detaljer. Bortset fra de forskellige farver kommer begge også i deres eget unikke design med perforerede overlays.

adidas ultra boost s&l khaki Adidas Ultra Boost S&L er helt sikkert en af ​​de bedste nye tilføjelser til den berømte line-up, tilføjer overlays såvel som et underliggende vævemønster, der ligner det ikoniske 1.0. Dimension fordoblet gennem ruskindets tåhætter og løftet hælindpakning skaber et look, der er meget mere behageligt for øjet, mens tapning, der findes her i reflekterende, fungerer som en hurtig stunner, når lyset skinner lige rigtigt.

https://www.andksko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com