Carmes Images

Le forum du club photo d'Avignon

Vous n'êtes pas identifié.

#1 09-01-2020 02:10:50

qsq5ijnk
Membre
Date d'inscription: 09-01-2020
Messages: 0

Reebok Aztrek 93 multicolor

https://assets.reebok.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/89d89c282e62422caffeaa460163c062_9366/Aztrek_93_Blanc_DV8667_01_standard.jpg
Reebok schoenen heren groen Reebok is opgericht om een ​​van de best mogelijke redenen: atleten wilden sneller rennen. Dus in de jaren 1890 maakte Joseph William Foster enkele van de eerste bekende hardloopschoenen met spikes erin. In 1895 maakte hij schoenen met de hand voor toplopers; en het duurde niet lang voordat zijn jonge bedrijf, J.W. Foster and Sons, ontwikkelde een internationale klantenkring van vooraanstaande atleten.

Reebok schoenen wit zwart Ontworpen door sneakerindustrie-icoon Christian Tresser, de re-introductie van de Reebok Aztrek in de sneakerwereld had niet op een perfectere tijd kunnen komen. Geboren in de jaren 90, betreedt het silhouet een markt die dol is op bijna alles wat in die tijd is gemaakt, vereerd om hun dikke constructies en retro-geïnspireerde kleurenpaletten. Hoewel de Aztrek lang niet zo dik is als andere schoenen die momenteel in de schappen liggen, zijn de drie opkomende kleurenschema's die je hier ziet een perfect voorbeeld van de op de jaren 1990 geïnspireerde esthetiek.

Reebok schoenen dames 2020 Op de een of andere manier belandt Reebok altijd ergens tussen futuristisch en retro, met de Aztrek 96 opnieuw aan het eind van het spectrum aankomend in twee schema's levendig nostalgisch. Complimenten zijn hier zeker de naam van het spel, waarbij beide kiezen voor twee afzonderlijke maar losjes verbindende thema's met neutrale witte overlays, waardoor ze niet te overbelast worden. De eerste, die levendiger is dan de volgende, is een mix van groen en levendige roze; de laatste vindt plaats langs de opvallende iconografie en creëert een illusief oversized vector langs het profiel.

Reebok Aztrek 93 multicolor Ongetwijfeld een van de mooiste ruimtes in elk van hun kernlocaties, is de afdruk alom beroemd geworden door hun producten alleen. Nooit een onbekende voor een regionaal exclusieve pop-up of een kleine selectie van limited-edition goederen, ze hebben nu pas een volledig gerealiseerde sneaker-samenwerking aangekondigd langs de Reebok Aztrek Double 93. Het imago is door en door high-end als het siert met details klein maar zwaar gegraveerd in luxe zoals we die kennen.

https://www.schoenentoday.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com