Carmes Images

Le forum du club photo d'Avignon

Vous n'êtes pas identifié.

#1 11-01-2020 02:24:18

23tf9lgb
Membre
Date d'inscription: 11-01-2020
Messages: 0

nike air max deluxe heren

https://www.schoenentoday.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/n/i/nike-wmns-air-max-deluxe-aq1272-400-2.jpg
nike air max schoenen groen Sinds de eerste release in 1999 heeft Nike's Air Max Deluxe altijd een vooruitstrevende uitstraling gehad, dankzij zijn soundwave-geïnspireerde bovenwerk, synthetische materialen en rondspringende middenvoetkooi. Het is de laatste tijd weer populair geworden dankzij verschillende colorways - zowel nieuw als oud - en een "Never Sleep On Tour" samenwerking met Skepta, en nu de nieuwste Deluxe die verschijnt is deze ultra-futuristische combinatie van " Laser Fuschia 'en' Regency Purple '.

nike schoenen wit zwart De Nike Air Max Deluxe SE Sail Desert Ore is de volgende versie van de klassieke hardloper en het is een schoon paar net op tijd voor de lente. Het model is geïnspireerd op de Air Max 97 met een golfachtig bovenwerk bedekt met de zeiltint met woestijnerts op het hielvlak en mini Swooshes. Een groenblauw tint op de binnenzool en voering is toegevoegd voor een zacht contrast, terwijl andere details een glanzend rubberen accent omvatten dat de teen, het spatbord en de oogbescherming bedekt.

nike schoenen dames 2020 Nike's Air Max Deluxe staat meestal bekend om zijn luide kleuren, abstract gestileerde patronen geïnspireerd op geluidsgolven en een gestructureerd bovenwerk van neopreen. Het is een echt retro-futuristisch silhouet - een silhouet dat nu is opgedoken in een "Cargo Khaki" colorway, waarbij de standaard kleurrijke versieringen en details zijn ingeruild voor een veel meer utilitaire uitstraling.

nike air max deluxe heren Het bovenwerk is bijna volledig gekleed in een rijke olijfgroen, terwijl de normale neopreenconstructie is verwisseld voor een luxe leer met ingesprongen golvende details om het standaard bovenpatroon na te bootsen. Een iriserende bronzen hak zorgt ervoor dat een deel van de originele kleurrijke flair van de schoen intact blijft, en de look wordt vervolledigd door een witte tussenzool, zwarte Air Max-eenheid en zwarte buitenzool met een kleine gele slag.

https://www.schoenentoday.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com