Carmes Images

Le forum du club photo d'Avignon

Vous n'êtes pas identifié.

#1 18-01-2020 03:10:38

lauog79z
Membre
Date d'inscription: 18-01-2020
Messages: 0

adidas pod s3.1 grøn

https://assets.adidas.com/images/w_600,f_auto,q_auto:sensitive,fl_lossy/57e2c8d6256c4aacbb32a92d009db756_9366/POD_S3.1_sko_Gron_B37368_01_standard.jpg
adidas sko sort og hvid Som en livsstilsopfølger af den slags adidas NMD R1 har adidas POD s3.1 dukket op i nye stilarter, både enkle og komplekse i de sidste par måneder. Nu følger POD igen i adidas NMDs fodspor - denne gang med et retro-tema strikkemønster på oversiden, der minder om en anden elskede Trefoil Brand sneaker: Ultra Boost.

adidas sko mænd udsalg For sin seneste udgivelse, P.O.D. S3.1-modellen har en adaptiv Primeknit-konstruktion på tværs af den øverste, forstærket af ruskindoverlejringsdetaljer inklusive kniplinger og 3-striber mærke. Skoens sorte overdel accenteres derefter med elastiske elastiske detaljer på hælen og tungen, placeret oven på skoens markante delede mellemsål, med understøttende EVA-gummi i forfoden og Boost-dæmpning i hælen.

adidas sko dame lyserød Fuldførelse af skoens nostalgiske design fra 90'erne, P.O.D. S3.1-modellens opdelte mellemsål er forbundet med en forstørret Torsion ™ -bro over midtfoden. Til denne iteration er broen blevet gengivet i en iriserende farve, i kontrast til skoens diskret sort-hvide kernefarve. Slutresultatet er en udgivelse, der subtilt understreger en af ​​P.O.D. S3.1-silhuetens mest diskrete visuelle elementer; et tilbageslag til en af ​​de gyldne tidsalder med frygtløst teknisk sneakersdesign.

adidas pod s3.1 grøn Grundlæggelsen af ​​P.O.D. System tager sit signal fra det unikke 'Point of Deflection System' designet til at gavne løberen ved at give stødabsorbering og stabilitet i ydersålen ved stødpunktet. Det målrettede design skabte forskellige segmenter af tøjet på sneakeren, hvilket gav målrettet dæmpning for bæreren, der er skræddersyet til hvert områdes specifikke krav. Resultatet var en sneaker, der gav komfort til at udføre.

https://www.andksko.com/

Hors ligne

 

Pied de page des forums

Créez Votre Propre Forum
Insérer vos Graphiques
Dictionnaires de Traduction
Hébergé par ForumCrea.com